Pedicure

Een goed gevoel

Voeten zijn de spiegel van uw ziel. Mede daarom hebben we bij Simply Rose Wellness Salon alle aandacht voor uw voeten. Alle reden om eens een afspraak te maken met onze  pedicure. En daarna voelt u zich als herboren.

Specialisaties

De diabetische voet
Voetverzorging bij diabetespatiënten vereist extra zorg. Regelmatige controle en behandeling kan ernstige gevolgen voorkomen. De voeten van diabetespatiënten kunnen namelijk extra kwetsbaar zijn. Een speciale behandeling is dan nodig.

Risicovoeten
De zogenaamde risicovoeten kunnen onder andere ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. De (medisch) pedicure is speciaal opgeleid voor de behandeling van deze doelgroepen.

Als diabetespatiënt kunt u in sommige gevallen in aanmerking komen voor een vergoeding (tegemoetkoming) van uw behandelingskosten. Neem hiervoor contact op met uw ziektekostenverzekeraar.

 

Transparant
 Simply Rose Wellness Salon is aangesloten bij de branche-organisatie Provoet. Hiermee voldoen we aan de opleidings- en exameneisen die worden gesteld aan het lidmaatschap. De behandelingen die wij aanbieden lopen uiteen van een eenvoudige cosmetische behandeling tot een volledige voetverzorging. Kenmerken binnen onze praktijk zijn hygiëne, zorgvuldigheid en kwaliteit.

Geregistreerde pedicures verplichten zich tot het behalen van accreditatiepunten door bij- en nascholingen. Ik werk volgens de Richtlijnen ‘Behandeling van voeten van personen met diabetes mellitus’ en ‘Behandeling van voeten van personen met een reumatische aandoening, welke beroepsspecifieke aanvullingen zijn op bestaande (algemenere) richtlijnen.